Wat een Tweet al niet los kan maken

“Zou je terug willen?” “Zou je dat nou wel doen?” Het is een kleine greep uit de reactie op een Tweet (Ik zie een vacature bij #WOSRadio. Heeft u mijn nummer nog?) die ik zaterdag de wereld in stuurde.

Wellicht aardig om ook eens een reactie daarop te geven.

Zou ik het willen?
Eerlijk is eerlijk, ik sta er in basis niet negatief tegenover. Ondanks alles heb ik een fijne tijd mogen meemaken bij het clubje en ik heb er veel kunnen en mogen doen. Mooie tijden meegemaakt in het Vrijdagavondcafé en geweldig genoten van het OchtendMagazine, ook al was het vroege opstaan een hel i.c.m. mijn avond- en nacht-ritme. Daarnaast heb ik erg kunnen lachen met bijzondere collega’s als Marvin, Jos, Erik en natuurlijk Klazien.

Zou je dat nou wel doen?
Ik  ga me bij voorbaat niet aanmelden. Ik ben gezegend met leuke activiteiten in mijn leven. Dagelijks mag ik bij Traffic Radio een middagshow verzorgen en in het weekend ook nog eens werken bij een fijne club als Roulette FM. Daarnaast valt ook niet te vergeten dat ik middenin een competitie (WannabeV) zit waar ik ook met smart wacht op de uitslag daarvan.

Desalniettemin?
Desalniettemin zou ik tegenover gesprekken niet negatief staan en heb ik nog steeds ambitie om De Ochtend weer eens op te pakken, maar of dat nou bij de WOS moet zijn is een tweede…