Do you wannabe-P?

Wekelijks op maandag een programma maken, das wel een #dingetje, Rob’s Dingetje op V-Radio om precies te zijn.

Afgelopen maandag was de eerste van een lange reeks van programma’s die ik hoop te maken bij ‘the talent station’ en die was aardig gevuld. Peter Koelewijn, politiek met Diederik en ANWB praatpalen op de festivals. Het wordt een hele klus om dat wekelijks voor elkaar te krijgen, zeker daar een programma nog veel meer inhoud kent. (Ook bij mij ja!)

Daarom een nieuwe zoektocht voor V-Radio. Een zoektocht naar een producer voor Rob’s Dingetje.

Wekelijks samen in de studio met boeiende gasten en leuke onderwerpen. Daarbovenop natuurlijk ook stoeien en brainstormen over nieuwe items en vulling voor de show. Als kers op de taart mag je dan ook nog een -gratis- koffie komen drinken in Hillywood.

Heb jij ambitie om te helpen bij het grootser maken van mijn Dingetje en durf je het aan om samen door één deur te gaan? Laat het weten en mail: rob@v-radio.nl!