Vossenjacht start nieuw seizoen Scouting Polanen

In Monster waren dit weekend verschillende vreemde figuren te vinden ten bate van de vossenjacht van Scouting Polanen. Hiermee werd het nieuwe seizoen 2011-2012 ingeluid.
Nu de zomervakantie weer is afgelopen start een nieuw seizoen vol leuke zaterdagactiviteiten. Daarnaast worden ook gedurende hele weekenden activiteiten georganiseerd. In dit seizoen is het voor de jeugd van Monster wederom mogelijk om een kijkje te nemen binnen de vereniging van Scouting Polanen Monster en deel te nemen aan diverse activiteiten. Voor Welpen (7 tot 10 jaar) zijn er opkomsten op zaterdagmiddag van half 2 tot half 4, Scouts (11 tot 14 jaar) komen samen op zaterdagmiddag van 2 tot 5.
Het vorige seizoen eindigde voor de Welpen (7-10 jaar) en Scouts (11-14 jaar) in juli met een week kamp waar iedereen heeft genoten van spannende avonturen en het struinen door de bossen van Nunspeet. De Explorers (15-18 jaar) zochten het avontuur wat verder in de omgeving van Wiltz in Luxemburg.