EVA maakt radio tot het einde der tijden

m1mzwoqav3w3_504hDecember is traditiegetrouw een maand met veel radio-acties, waar men echter geen rekening mee lijkt te houden is dat de wereld volgens de Maya’s vergaat op 21 December… Rob Kemperman & Sonny Gillissen doen dat bij EVA wel.

Ook al hebben de heren Grote Hoop dat de wereld niet zal vergaan, niets is zeker. Juist daarom gaan ze door. Tot het einde der tijden, want ja als publieke omroep ben je een rampenzender en als een ramp zich aankondigt moet je er wel bij zijn.

Vanaf 19:00 uur op vrijdag 21-12 gaan de mannen van start. Van 22:00 tot 00:00 uur is er een pauzeprogramma ten bate van een laatste avondmaal voor de mannen die erna non-stop doorgaan.

Uiteraard zijn jouw laatste overpeinzingen live welkom via twitter.com/robsgrotehoop of 033-889.30.33

De marathonuitzending van Rob’s Grote Hoop is te beluisteren via de omroep van Eemland, Vallei & Amersfoort: EVA (luistereva.nl) en zal -in tegenstelling tot de rest van de decembermaand- geen goed doel behelzen. EVA is te beluisteren via 105.2 FM of via luistereva.nl