De derde helft is nét wat leuker!

RADIO_HaagseAVondradio

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik debuteerde als presentator bij Sportsignaal Radio op Den Haag FM. Echter kan ik inmiddels wel concluderen dat het geen heel natuurlijke match was. Vier uur praten over sport is toch een hele sport en dat moet je niet te vaak doen. Met een biertje nababbelen beviel me vroeger bij de voetbal ook al beter dan meespelen, vandaar dat ik vanaf 12 september de derde helft van de wedstrijd tot me neem.

Wekelijks -op zaterdag- van 18:00 tot 21:00 uur neem ik je vanaf Sportsignaal mee naar de eerste klanken van het weekend. Gewoon op Den Haag FM en uiteraard niet alleen. Barry, Simone en Sylvia zijn er voor de mental support, wekelijks bellen we met een bandje onderweg en jij bent natuurlijk ook van harte welkom! Het telefoonnummer moet ik nog even opsnorren dus dat komt zaterdag wel. Twitter heb ik wel al gevonden voor je: @Avondradio

De zender is 100% Haags en natuurlijk jouw Stadsradio. Nu ben ik jarenlang een buurman van het Haagse geweest en zeer geïnteresseerd in het Haagse, maar of dat aan bod gaat komen? Hoe het ook zij, het wordt in ieder geval dé start van jouw zaterdagavond en ik hoop daar deelgenoot van te worden met 92.0 Den Haag FM.