Carly Rae Jepsen – Everywhere you look

Met drie zussen in huis was er in de 90’s geen ontkomen aan; we keken Full House. Nu is het 2016 en kijk ik -dankzij Netflix en diezelfde zussen- Fuller House.

Waar voorheen drie mannen drie dochters opvoedden, nu worden drie zonen opgevoed door de drie dochters van voorheen. En de rest van de familie blijft langskomen om het jaren 90-gevoel vooral maar vast te houden. De hele serie ademt de ouderwetse flauwe gezelligheid en ‘niks aan de hand, maar toch is er iets’-problematiek waar de sitcoms voorheen vol mee zaten. Eerlijk gezegd: Ik was er wel weer aan toe. Een half uurtje vermakelijk niets in combinatie met een hoop onzinnigheid.

Speciaal voor deze nieuwe serie werd de oude theme-song door Carly Rae Jepsen in een nieuw jasje gestoken en die blér ik lekker de hele dag mee.

Ben je ook een liefhebber van ouderwets vermaak? Seizoen 2 komt eraan!