Inhoud op DenHaagFM, bij mij?!

Deze week een dubbele dosis Kemperman op Den Haag FM en er was inhoud! Wat dat inhoudt? Dat is gewoon terug te luisteren en te zien.

Allereerst waren er de actiedagen voor Unicef op Den Haag FM, 3 dagen stonden we in Café Millers en op vrijdag mocht ik -na één uurtje slaap- ook meedoen. Dankzij collega Willemijn mocht ik geheel vrijwillig on air meemaken hoe het is in een vluchtelingenkamp. Dat werd bewerkstelligd door middel van een VR-bril. Voor de radio prima, maar op tv ziet het er toch wat vreemd uit… Hoe? Zo!

Daarnaast was er op zaterdag natuurlijk ook weer gewoon Haagse Avondradio wat ik samen met Barry mocht doen en ook daar moest wat besproken worden, zoals bijvoorbeeld de overblijfmoeders. Er is namelijk nogal wat kritiek op het moeten betalen voor het overblijven. Zelf weet ik niet beter dan dat er 20 jaar terug al een strippenkaart voor gekocht moest worden. De vraag die wel blijft staan is: “Waar gaat dat geld heen?” We vroegen het aan een moeder die regelmatig overblijft.

Wat ook niet te missen was was Halloween. Waarom importeren we dit feestje eigenlijk? Wat is het verschil met carnaval? Deze en andere vragen werden gelukkig beantwoord door Sander van het Feesthuis.