Hou je Haags stapt in de stad: Haagse Markt & Binnenhof

De hele zomer mag ik met de wandelschoenen aan de stad in voor Den Haag FM en daarbij gaan we alle stadsdelen af. De aftrap was afgelopen vrijdag met een tocht door de Haagse Markt, naar het Leger des Heils en een bezoek aan het Binnenhof.

Het jammere is dat ik bij het parkeren even was vergeten dat de parkeergarage op slot ging, waardoor ik een dag zonder auto zat. Verder was het leuk genoeg om nog een keer te doen, daarom gaan we deze week naar Loosduinen.

“Wij zijn blij met eigen tramhalte Haagse Markt”

De tramhalte van Hobbemaplein is veranderd in tramhalte Haagse Markt. Hoe belangrijk is het eigenlijk dat de Haagse Markt nu haar eigen halte heeft? “Drie jaar geleden zijn we begonnen met ANWB borden. Maar het is gek als je zo’n grote markt hebt zonder eigen halte. Ik ben blij dat de politiek dat heeft veranderd”, aldus Van Der Veen.

Lees verder bij Den Haag FM

“Ik was een schoft, maar werk nu bij het Leger des Heils”

Jan Corsius werkt voor het Leger des Heils. Hij was een zelfverklaarde schoft die in vrouwen handelde. Maar hij werd geinspireerd door een vriend die een kindertehuis opzette in Thailand en wilde ook helpen. Zijn vader raadde aan om toch gewoon in Den Haag te beginnen, want daar zijn tenslotte ook mensen in nood.

Lees verder bij Den Haag FM

Deze diashow vereist JavaScript.